Teknik & miljø

Teknik

Bilvaskemaskinerne er monteret med SoftLite børster – et meget skånsomt skummateriale som rengør rigtig godt og samtidig er med til at holde lakken blank. Hvert ”børstehår” har en størrelse på kun 6 x 4 mm, hvilket giver den helt rigtige fordeling mellem vask og polering.

Polish er det sidste nye indenfor vaskeprogrammer! Polish Wash er både dybderensende og et voksprodukt. Efter den normale vask bliver produktet til Polish Wash lagt på bilen, hvorpå børsterne masserer produktet ind i bilens lak.

Man kan på vores maskiner vælge enkelt skumpolering eller vores bedste vask med dobbelt skumpolering. Kombinationen af SoftLite børster og Polish Wash giver ganske enkelt en skinnende blank bil!

Traditionelle roterende hjulbørster har vist sig ikke at være så effektive og efterlader i nogle tilfælde spor på hjul og skærmkanter. Disse problemer er der rådet bod på ved vores vaskemaskiner, der i stedet for hjulbørster er udstyret med roterende 160 bars højtrykshjulvaskere med integreret vaskemiddel, hvilket giver et både rent og skånsomt vaskeresultat.

Miljø

Normalt bruges der ca.125 liter rent vand til en bilvask, men i vores vaskeanlæg er forbruget skåret ned til 25 liter vand pr. vask.

Der er installeret et biologisk vandrensesystem for at beskytte naturen. Vaskevandet bliver ganske enkelt renset af små mikroorganismer. I jorden ligger tanke, som kan rumme op til 10 m3 vand, her arbejder mikroorganismerne 24 timer i døgnet med at rense vandet. Resultatet er, at vandet bliver klart og helt uden den ubehagelige lugt, som man ellers kan opleve om sommeren i et vaskeanlæg.

Erhvervsabonnement

Skriv en mail til:

info@wash-drive.dk